Acest site foloseste cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunturi si pentru a analiza traficul. Afla mai multe despre modul in care folosim cookies Accept
Contactați-ne: (+40) 722 143 392
ACORDUL UTILIZATORULUI

Prezentul acord descrie termenii si conditiile aplicabile utilizarii de catre dvs. a serviciilor noastre pe https://www.articolecalarie.ro . Dacă nu sunteți de acord cu nici o parte a acestui Acord, nu ar trebui sa nu utilizati sau sa accesati serviciile noastre. Trebuie să cititi si să fiti de acord cu toti termenii si conditiile noastre, precum si cu Politica de confidentialitate.

COMENZILE

1. Orice vizitator al site-ului https://www.articolecalarie.ro poate in orice moment sa plaseze o comanda.

2. Este de datoria utilizatorului sa introduca date reale si corecte in momentul plasarii comenzii. Utilizatorul isi asuma raspunderea si suporta consecintele in cazul in care a introdus datele eronat. https://www.articolecalarie.ro si societatea care il administreaza nu pot fi trasi la raspunedere pentru aceasta eroare a utilizatorului.

3. Plata produselor se face strict in ramburs. Utilizatorul va plati contravaloarea produselor plus costul transportului. https://www.articolecalarie.ro poate oferi discount-uri si scutirea utilizatorului de plata transportului in conditiile mentionate pe site..

4. Factura aferenta produselor va fi livrata odata cu coletul si va contine detaliile introduse in momentul plasarii comenzii.

5. Utilizatorul va fi informat in permanenta despre statusul comenzii plasate.

6. https://www.articolecalarie.ro va anunta in cel mai scurt timp posibil clientul daca un produs nu poate fi livrat.

LIVRAREA

7. Data estimata de livrare poate varia in functie de produs. In momentul depunerii produsului in depozitul curierului, clientul va primii prin email detaliile comenzii si o data estimativa pentru livrarea comenzii.

8. In orice moment de la plasarea comenzii, un utilizator al site-ului poate verifica status-ul acesteia in contul sau.

9. Dupa plasarea comenzii, modificarea detaliilor sau anularea acesteia nu sunt posibilie.

10. La solicitarea curierului, clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale.

11. Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate. Deasemenea, clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

RETURUL

12. In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, clientul are urmaroarele drepturi si obligatii referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta.

13. Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

14. Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

15. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

16. Costurile de retur vor fi suportate exclusiv de catre client.


Site-ul Articole Calarie

Site-ul https://www.articolecalarie.ro, este detinut si administrat de catre SC LAURA & MARA SRL, socitate constituita si care functioneaza in baza legilor romane, avand sediul în Lugoj, str. Cotul Mic, bl 2E, Ap. 6, judet Timisoara, fiind inregistrata la Oficiul Registrului Comerțului sub numarul J35/3562/2008, cu codul de identificare fiscala, RO 24565797.

Site-ul https://www.articolecalarie.ro reprezinta un catalog online cu produsele expuse spre vanzare de catre socitatea mai sus mentionata.

Trebuie sa retineti ca informatiile pe care le furnizati, prin intermediul site-ului, vor fi stocate si procesate pe serverele noastre. Articole Calarie va tine si va transmite informatiile intr-un mediu sigur, confidential si securizat. Articole Calarie sau societatea care administreaza site-ul nu va vinde sau inchiria informatiile dvs. personale catre terte parti sau alte persoane.

Nu garantam accesul continuu, neintrerupt sau securizat la serviciile noastre, iar functionarea site-ului nostru poate fi afectata de numerosi factori aflati in afara controlului nostru.

© Articole Calarie 2024